Eigen atelier/cursus

Cursussen kunnen naar wens ingevuld en gegeven worden.

Dozen zijn helemaal naar wens (maat, uitvoering, etc) te bestellen. Custom-made!

Eigen atelier/cursus

Subcategorieën

 • Handgemaakte dozen

   In ons eigen atelier maken wij dozen in veel maten en uitvoeringen.  Alle getoonde dozen zijn gemaakt in het (recente) verleden. Het zijn dus geen voorraad artikelen. De prijzen zijn een indicatie en kunnen afwijken wanneer u kiest voor ander materiaal.

 • Fotoalbums/dagboeken

  Hieronder vindt u een overzicht van de fotoalbums en (dag)boeken die wij voor klanten hebben gemaakt.  Deze artikelen zijn dus niet op voorraad.  Wel kunnen wij veel voor u maken,geheel naar eigen wens en inzicht. Wij maken ook omslagen voor digitale fotoalbums.      ER IS ALTIJD EEN RUIME KEUZE IN ONZE WINKEL IN DEN HOORN VOORHANDEN.

 • Handgemaakte dozen op...

  U vindt hier onze collectie dozen e.d. die in onze winkel voorradig is . Indien u niets van uw gading kunt vinden, kunnen wij de door u gewenst doos altijd maken. E-mail: info@papier-royaal.nl

 • Workshop en cursussen
  Workshop

  DOZEN MAKEN

  Er zijn 2 soorten workshops: een dagworkshop van 10:00u tot 16:00u en een halve dag workshop van 10:00u tot 12:30u. Tijdens de workshop leert u van begin tot eind hoe u een doos maakt. Een kleiner project voor de halve dag. De kosten bedragen €50,- exclusief materiaal, inclusief kartonpakket en onbeperkt koffie/thee voor een dagworkshop en €25,- voor een halve dag. Neem contact op voor de mogelijkheden (myra@papier-royaal.nl of 06-30682062). In principe is er iedere woensdag en zaterdag gelegenheid tot het volgen van een workshop.

  Soms zijn er ook externe partijen die een workshop geven bij Papier Royaal. Prijzen en tijden zullen dan afwijken.

Actieve filters